Zuivere lucht voor een gezonder leven!

Deze nieuwe generatie luchtreiniger van Clean Air Optima is niet alleen geschikt voor mensen die onder astma en allergieën lijden. De innovatieve UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-366 combineert effectiviteit met elegant design en zorgt overal in binnenruimtes voor gezonde en zuivere ademlucht!

Productinformatie

Voor ruimtes tot:     40m² / 100m³
Filtertechnologie:     vijfvoudig
Stroomverbruik:       Max. 10 Watt
Afmetingen:             H 400mm x 117mm x 190mm
Kleur:                       Donkergrijs - wit
Gewicht:                   2,5 Kg

 De innovatieve en modern vormgegeven UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-366 biedt de meest effectieve luchtreiniging van zwevende deeltjes en schadelijke stoffen uit de binnenlucht. 

Eenvoudige filterreiniging!

Geen kosten voor vervangfilters!
De CA-366 onderscheidt zich in het bijzonder door de lage kosten in het gebruik, elegant design en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. De filters worden eenvoudig uit het apparaat genomen, gereinigd en weer teruggeplaatst. De reiniging zelf van het elektrostatisch filter (afnemen met een zachte, licht vochtige doek) en het nano-voorfilter (door stofzuigen) is in een handomdraai gebeurt. 

De luchtreiniger Clean Air Optima CA-366 reinigt door vijf verschillende methodes en ionisatie van de binnenlucht. 

> Effectieve luchtreiniging in zes stappen
Filterspectrum

Allergenen, (fijn)stof, vogelstof, pollen, bacteriën, virussen, schimmelsporen, dierharen, rookdeeltjes, sigaretten- en tabaksrook, zweefstoffen in de vorm van deeltjes.

Toepassingen

Effectieve voorbeelden voor toepassingen van de Clean Air Optima UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-366 zijn: thuis in de woonkamer, keuken en slaapkamer, op de werkplek, kantoor, ontvangst- en wachtruimtes, artsenpraktijk en behandelruimtes, verpleeghuizen, kinderdagverblijven, schoollokalen, training - en opleidingscentrum, horeca in hotel, restaurant en wellness room etc.

Stil en Comfortabel


De CA-366 is de ideale luchtreiniger voor alle binnenruimtes tot 40m² / 100m³. Ventilator met drie snelheden biedt de keuze tussen een zachte of een supersterke luchtreiniging. Dankzij zijn geluidsarme werking is de deze luchtreiniger prettig voor het comfort van zowel de gebruiker als voor de omgeving.

> De beste eigenschappen van de Clean Air Optima UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-366

De CA-366 verbindt vijf geavanceerde filtertechnologieën:Schadelijke stoffen in de binnenlucht

Tegenwoordig is de binnenruimte de meest voorkomende verblijfplaats voor de moderne mens geworden: vaak wordt hier tot 90 procent van de tijd doorgebracht. Giftige milieuverontreiniging, schadelijke stoffen, fijnstof en allergenen belasten onze binnenruimtes ten dele tot een 100-voudige waarde hoger als in de buitenlucht. Reden genoeg, de kwaliteit van de binnenlucht bijzondere aandacht te schenken.

Krachtige luchtreiniger met 5-voudig-filter voor zuivere binnenlucht!

De Clean Air Optima UV Plasma Ionisator Luchtreiniger CA-366 zorgt door zijn hoogeffectieve filtercapaciteit voor gezonde binnenlucht, vermindering van allergische reacties op zwevende allergenen en realiseert voor veel allergiepatiënten betere condities om aan een normaal leven deel te nemen.

De lucht in ruimtes waar is gerookt wordt geneutraliseerd. Door de werking van negatieve ionen wordt vervuilde binnenlucht grondig gereinigd, verfrist en weer tot zuivere binnenlucht getransformeerd. 

Door het vernietigen van vele ziekmakende bacteriën en het verwijderen van allergenen, zoals pollen, huidschilfers van huisdieren en dierharen, reduceert het risico van infectieoverdracht en allergische reacties drastisch.